STUDIO

Do Re Mi

Studio se nalazi u sirem centru Novog Sada, na oko 5-10 minuta hoda od strogog centra grada. Lokacija na kojoj se studijski prostor nalazi omogućava optimalne uslove za rad koji podrazumevaju ugodan ambijent i maksimalnu akustičku izolovanost.
Osnovu studija, čija je ukupna površina 140 m2, čine tri sobe za usnimavanje i režija. Ove prostorije projektovane su i tehnički opremljene, za usnimavanje uzivo , i da se kao rezultat procesa usnimavanja, obrade, miksa i postprodukcije, dobije zvučni materijal najboljeg kvaliteta.
Osim režije i soba za tonsko snimanje, u okviru studijskog prostora nalazi se i prostorija predviđena za odmor,TV, i wireless internet konekcija.U sklopu ovog dela studija takođe se nalazi kuhinja sa kupatilom.U neposrednoj blizini studija se nalazi vise restorana i hotela

KONTROLNA SOBA

Srce studija, moderno opremljeno i spremno za sve Vaše potrebe. Ovde se miksuju snimljeni vokali ili instrumenti, mesto na kome nastaje magija. 

3 LIVE SOBE

Studio poseduje 3 live sobe za snimanje koje su uređene i pružaju prijatan ambijent. Jedan od glavnih preduslova za lakše i prijatnije snimanje. Najveća od soba je u stanju da primi do 25 ljudi!

TIM STRUČNJAKA

Kruna studija koja je ujedno i glavni garant da će Vaše snimanje biti urađeno po svetskim standardima u najboljem mogućem kvalitetu.

MIKSOVANJE I MASTERING

Kod nas možete kvalitetno i profesionalno uraditi miks i mastering, nešto nezaobilazno kod stvaranja kvalitetne muzike. 

SNIMANJE PESAMA

Snimanje u maksimalnoj aksutičnoj izolaciji i modernim uslovima, kao i naše iskustvo Vam garantuje kvalitet jedne pesme ili kompletnog muzičkog albuma.

KOMPLETNA USLUGA

Pored snimanja nudimo uslugu kompletne produkcije albuma. Od najsitnijih detalja kao što su artwork i dizajn Vašeg albuma do najkrupnijih kao što su produkcija i snimanje.

ZAKAŽI STUDIO

Voleli bi da sarađujemo sa Vama!

Uvek smo spremni da stvaramo nešto novo i dajemo mu svoj doprinos. Ukoliko si se odlučio za nas, putem ovog formulara možeš zakazati svoj termin u studiju. 

Do Re Mi Studio
Milana Toplice 1
Novi Sad
Srbija
Telefon: +381 (0) 60 64 06 323
E-Mail : pedjadoremi@gmail.com

PLAN STUDIJA

Telefon: +381 (0) 60 64 06 323

E-Mail : pedjadoremi@gmail.com

Adresa : Milana Toplice 1
Novi Sad, Srbija