LIVE RECORDING

Do Re Mi

Bilo da svirate klupski događaj ili imate festivalski nastup, nudimo profesionalne i kvalitetne usluge snimanja događaja uživo. Bez previše komplikacija mi se pojavljujemo na željenom mestu, rasklapamo opremu pored Vaše i uputimo Vas u proces snimanja i kako da postignete najbolji zvuk uživo moguć. Ukoliko je potrebno, mi idemo korak dalje i masterujemo Vaše snimke i isporučujemo Vam kompletno rešenje za koje sve što je potrebno jeste jedan poziv.
Studio poseduje tehničke mogućnosti za terensko snimanje na 48 kanala analogno (SSL XLogic Alpha Link), kao i 64 kanala MADI-SX. Miks zvuka u formatu 5.1 omogućen je snimanjem ambijenta na 6 kanala.
Među klijentima koji su odabrali usluge tonskog snimanja i produkcije live projekata izdvajaju se Zdravko Čolić, Đorđe Balašević, Riblja Čorba, Van Gogh. Studio je učestvovao u snimanju i produkciji novosadskog Koncerta godine, a saradnja sa organizatorima Exit festivala (takođe u vidu snimanja i produkcije live nastupa brojnih izvođača) traje od njegovog osnivanja do danas. 

Telefon: +381 (0) 60 64 06 323

E-Mail : pedjadoremi@gmail.com

Adresa : Milana Toplice 1
Novi Sad, Srbija